Informace

Ochrana Osobních Údajů


I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob, v souvislosti se zpracováním osobních údajů, a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Ing. Vojtěch Kuthejl. IČ 76672476 se sídlem Sídliště Hájky 428, 384 22 Vlachovo Březí, Česká republika. (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou
    adresa: Sídliště Hájky 428, 384 22 Vlachovo Březí
    email: info@slek.cz
    telefon: +420 606 865 324
  3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor; nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a, nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
    • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a novinkového zpravodaje) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
    • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a novinkového zpravodaje) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  2. Účelem zpracování osobních údajů je
    • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít, či jí ze strany správce plnit,
    • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  3. Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
    • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároku z těchto smluvních vztahů (po dobu 5 let od ukončení smluvního vztahu).
    • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
    • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
    • zajištující marketingové služby.
  2. Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

VI. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • právo písemně nebo elektronicky odvolat souhlas se zpracováním, a to na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména zašifrováním.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek na Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 11.08.2020.

 

Provozovatel webových stránek:


Ing. Vojtěch Kuthejl
Sídliště Hájky 428, 384 22 Vlachovo Březí

IČO: 76672476
DIČ: CZ8003311646
Jsme plátci DPH.

Registrován pod MěÚ Prachatice – ŽÚ, Č.j.: MUPt/40152/241/2013/Žák

Email: info@slek.cz
https:// slek.cz

Podmínky použití slek.cz


  1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ
  2. Tyto podmínky použití upravují vzájemná práva a povinnosti mezi Ing. Vojtěchem Kuthejlem, se sídlem Sídliště Hájky 428, 384 22 Vlachovo Březí, Česká republika, IČ: 76672476 (dále jen „poskytovatel“) a dalšími osobami, uživateli služby SlevyMax.cz (dále jen „uživatel“), vznikající ze smluv o poskytování služeb (dále jen „smlouva o poskytování služeb“) uzavíraných prostřednictvím webové stránky poskytovatele umístěné na internetové adrese (dále jen „webová stránka“), případně prostřednictvím sítě Facebook. Dále upravují práva a povinnosti při využívání služby SlevyMax, webové stránky a další související právní vztahy.
  3. Znění podmínek použití může poskytovatel měnit či doplňovat. Změny nabývají účinnosti okamžikem zveřejnění na webové stránce.
  4. OBSAH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB
  5. Na základě smlouvy o poskytování služeb se poskytovatel zavazuje, že uživatele zařadí do systému SlevyMax a bude mu zasílat vybrané slevové nabídky. Uživatel se zavazuje poskytnout platné osobní údaje (viz článek 8 a 9).
  6. UZAVŘENÍ SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB
  7. Uzavření smlouvy se provádí zadáním emailové adresy uživatele na webové stránce, odesláním recenze dle čl. 11 těchto podmínek nebo přihlášením uživatele přes síť Facebook. Emailová adresa uvedená uživatelem je pro účely podmínek použití považovaná za správnou.
  8. Uživatel souhlasí s tím, že poskytovatel může započít s poskytováním služby dle smlouvy o poskytování služeb neprodleně po jejím uzavření.
  9. Uživatel souhlasí s použitím komunikačních prostředků na dálku při uzavírání smlouvy o poskytování služeb. Náklady vzniklé uživateli při použití komunikačních prostředků na dálku v souvislosti s uzavřením smlouvy o poskytování služeb (např. náklady na připojení k internetu) si hradí uživatel sám.
  10. PODMÍNKY SLUŽBY
  11. Službu nemusí poskytovatel poskytovat v případě, že jejímu poskytování brání potíže na straně uživatele nebo na straně jiných osob. Službu tak nemusí poskytovatel poskytovat zejména v případě, kdy dojde k výpadkům v dodávce elektrické energie, výpadkům datové sítě, jiným poruchám způsobeným třetími osobami nebo zásahům vyšší moci.
  12. Při poskytování služby může docházet k výpadkům, dočasnému omezení, přerušení nebo snížení kvality služby.
  13. ODPOVĚDNOST POSKYTOVATELE ZA VADY SLUŽEB, REKLAMACE
  14. Práva a povinnosti smluvních stran ohledně odpovědnosti poskytovatele za vady služeb se řídí příslušnými obecně závaznými právními předpisy, a to konkrétně ustanoveními § 499 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „občanský zákoník“). Uživatel svá práva vyplývající z odpovědnosti poskytovatele za vady služeb uplatňuje u poskytovatele písemně elektronickou poštou na kontaktní adrese (čl. 12.4).
  15. VYUŽÍVÁNÍ SLUŽBY
  16. Přístup ke službě je určen výhradně pro uživatele. Uživatel není oprávněn bez předchozího písemného souhlasu poskytovatele umožnit užití služby třetím osobám.
  17. Uživatel nesmí v rámci služby používat mechanismy, nástroje, programové vybavení nebo postupy, které mají nebo by mohly mít negativní vliv na provoz zařízení poskytovatele, bezpečnost internetu či dalších uživatelů internetu.
  18. Uživatel nesmí vyvíjet činnost směřující k tomu, aby byl znemožněn nebo omezen provoz serveru poskytovatele, na kterém je služba provozována, nebo provádět jiné útoky na tento server, ani nesmí být při takové činnosti nápomocen třetí osobě. Uživatel zejména nesmí server poskytovatele, na kterém je služba provozována, zatěžovat automatizovanými požadavky.
  19. DALŠÍ PRÁVA A POVINNOSTI SMLUVNÍCH STRAN
  20. Uživatel bere na vědomí, že počítačové programy tvořící webovou stránku jsou chráněny autorským právem. Uživatel se zavazuje, že nebude vykonávat žádnou činnost, která by mohla jemu nebo třetím osobám umožnit neoprávněně zasahovat či užívat počítačové programy, k nimž je vykonavatelem majetkových práv či uživatelem poskytovatel.
  21. Poskytovatel není ve vztahu k uživateli vázán žádnými kodexy chování ve smyslu ustanovení § 53a odst. 1 občanského zákoníku.
  22. Slevové kupóny či jejich část (slevový kód) lze používat výhradně za účelem uplatnění slevy z kupónu u jeho poskytovatele a nikoli za účelem jejich dalšího šíření, sdílení či jiné distribuce dalším osobám. Uživatel nesmí používat slevové kupóny, jejich části (např. slevový kód) či odkazy na ně jinak než po dohodě s Poskytovatelem, zejména je zakázáno:
    – kopírovat slevové kódy na jakékoli internetové stránky nebo jejich části,
    – vkládat či jinak sdílet v rámci různých diskusních fór, blogů či sociálních sítí slevové kupóny či jejich části (např. slevový kód nebo url odkazy na umístění slevy),
    – používat slevové kupóny či jejich části (např. slevový kód) za účelem jejich další prezentace a/nebo prezentace slevy,
    – používat slevové kupóny za účelem jejich dalšího šíření, sdílení či jiné distribuce,
    – používat slevové kupóny za účelem dalšího podnikání.

V případě porušení povinností plynoucích z tohoto odst. 3. článku 7 těchto podmínek užití je Poskytovatel oprávněn:
– ihned zrušit bez jakékoli náhrady či sankce uživateli jeho uživatelský účet včetně všech bonusů,
– požadovat náhradu veškeré škody (včetně náhrady nákladů na právní zastoupení), vydání bezdůvodného obohacení a poskytnutí přiměřeného zadostiučinění, které může být vymáháno v penězích,
– požadovat okamžité ukončení porušování povinností plynoucích z tohoto odst. 3. článku 7 těchto podmínek užití po každém provozovateli internetových stránek, kde se uživatel dopustí porušení svých povinností (zejména odstranění slevového kupónu a/nebo jeho části včetně slevového kódu, url a/nebo jakéhokoli jiného odkazu na slevu).

  1. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ A SVOLENÍ K ZASÍLÁNÍ OBCHODNÍCH SDĚLENÍ
  2. Ochrana osobních údajů uživatele, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.
  3. Uživatel, který je fyzickou osobou, souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: emailová adresa, město, ve kterém uživatel přebývá, zájmy uvedené v rámci služby SlevyMax, základní údaje poskytnuté sítí Facebook, seznam přátel na síti Facebook a emailová adresa účtu uživatele na síti Facebook (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).
  4. Uživatel souhlasí se zpracováním osobních údajů poskytovatelem, a to pro účely plnění závazků ze smlouvy o poskytování služeb (tj. zasílání slevových nabídek) a pro účely zasílání jiných obchodních sdělení poskytovatelem.
  5. Osobní údaje uživatele mohou být předávány třetím osobám a mohou být předávány do zahraničí. Zpracováním osobních údajů uživatele může poskytovatel pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele.
  6. Uživatel bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu oznámit poskytovateli jakoukoli změnu v osobních údajích.
  7. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.
  8. Uživatel potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů. Uživatel prohlašuje, že byl poučen o tom, že souhlas se zpracováním osobních údajů může ve vztahu k poskytovateli odvolat písemným oznámením doručeným na adresu poskytovatele.
  9. V případě, že by se uživatel domníval, že poskytovatel nebo zpracovatel (čl. 8.4) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života uživatele nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:
  10. požádat poskytovatele nebo zpracovatele o vysvětlení,
  11. požadovat, aby poskytovatel nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Je-li žádost uživatele podle předchozí věty shledána oprávněnou, poskytovatel nebo zpracovatel odstraní neprodleně závadný stav. Nevyhoví-li poskytovatel nebo zpracovatel žádosti, má uživatel právo obrátit se přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Tímto ustanovením není dotčeno oprávnění uživatele obrátit se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.
  12. Požádá-li uživatel o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu poskytovatel povinen tuto informaci předat. Poskytovatel má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.
  13. Uživatel souhlasí se zasíláním informací a obchodních sdělení ze strany poskytovatele souvisejících se službami nebo podnikem poskytovatele na adresu uživatele a se zasíláním obchodních sdělení poskytovatelem či třetími osobami na adresu uživatele.
  14. ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB
  15. Uživatel, který je spotřebitelem ve smyslu § 52 odst. 3 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „občanský zákoník“), je v souladu s ustanovením § 53 odst. 8 písm. a) občanského zákoníku oprávněn od smlouvy o poskytování služeb odstoupit zasláním žádosti o zrušení využívání služby z emailové adresy, kterou uvedl při uzavírání této smlouvy.

10.UŽÍVÁNÍ WEBOVÉ STRÁNKY

  1. Uživatel či jiná osoba využívající webovou stránku bere na vědomí, že bez předchozího písemného souhlasu poskytovatele není oprávněn k užití textů, grafických děl či jiných předmětů chráněných autorským právem nacházejících se na webové stránce.
  2. Uživatel či jiná osoba využívající webovou stránku bere na vědomí, že webová stránka nemusí být dostupná nepřetržitě, a to zejména s ohledem na nutnou údržbu hardwarového a softwarového vybavení.
  3. Uživatel není oprávněn při využívání webové stránky (serveru) poskytovatele používat mechanismy, programové vybavení nebo jiné postupy, které mají nebo by mohly mít negativní vliv na provoz webové stránky či serveru.

11.RECENZE

  1. Uživatel nebo i jiné osoby využívající webovou stránku (dále jen „recenzent“) mohou na webových stránkách poskytovatele umístit svou recenzi hodnotící zprostředkované služby (služby ze zakoupených voucherů) či samotné služby poskytovatele.
  2. Recenzi je možné na webových stránkách poskytovatele umístit dle volby recenzenta buď anonymně nebo neanonymně. Recenzent bere na vědomí, že:
  3. v případě anonymní recenze mohou třetí osoby na webových stránkách poskytovatele zjistit pouze vlastní text recenze, datum jejího umístění a IP adresu;
  4. v případě neanonymní recenze mohou třetí osoby na webových stránkách poskytovatele zjistit vlastní text recenze, datum jejího umístění a jméno, příjmení a/nebo e-mail recenzenta a IP adresu.
  5. Odesláním recenze recenzent uděluje souhlas s těmito podmínkami použití a je jimi vázán.
  6. V případě odeslání neanonymní recenze uzavírá recenzent s poskytovatelem smlouvu o poskytování služeb dle čl. 3 těchto podmínek a stává se uživatelem ve smyslu těchto podmínek. Recenzent v takovém případě pro vyloučení pochybností uděluje poskytovateli výslovně svůj souhlas s uvedením svého [jméno, příjmení a/nebo e-mail], popř. [IP ADRESY] pod svojí recenzí. Recenzent dále v takovém případě pro vyloučení pochybností uděluje souhlas se zpracováním svých osobních údajů a zasíláním obchodních sdělení v souladu s těmito podmínkami (viz čl. 8 výše).
  7. Recenze nesmí svým obsahem porušovat právní předpisy ani dobré mravy, zejména nesmí být vulgární, pomlouvačná, hanlivá, poškozující dobrou pověst osob ani nesmí být v rozporu s jinými právy a/nebo oprávněnými zájmy třetích osob. Pokud bude obsah recenze v rozporu s těmito podmínkami, recenzent uděluje právo poskytovateli takovou recenzi neumísit na jeho webové stránky popřípadě ji z těchto stránek odstranit.
  8. Poskytnutím recenze recenzent uděluje poskytovateli bezplatně a dobrovolně nevýhradní licenci k jejímu užívání ke všem způsobům užití podle § 12 a násl. zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon, v účinném znění, s právem poskytnout tato práva ve stejném nebo menším rozsahu třetí osobě (podlicenci). Poskytovatel je oprávněn všemi způsoby v neomezeném rozsahu používat, pozměnit a upravovat způsobem neměnící její smysl, kopírovat, distribuovat, předávat a jiným způsobem recenzi sdělovat veřejnosti, či jinak je rozšiřovat, zobrazovat, provádět, reprodukovat, publikovat, či jinak je zveřejňovat, poskytovat tato oprávnění a udělovat podlicence k recenzi třetím osobám, a vytvářet z nich souborná, či odvozená díla.
  9. Poskytovatel není povinen recenzi jakkoli užívat a je oprávněn recenzi kdykoli na základě vlastního uvážení odstranit z webových stránek.
  10. Předávání jakýchkoli recenzí, názorů nebo připomínek poskytovali je dobrovolné a za poskytnutí licence nenáleží recenzentovi úplata.
  11. Recenzent nese plnou odpovědnost za obsah své recenze. Zveřejněním jeho recenze na webových stránkách poskytovatele nepřechází na poskytovatele odpovědnost za obsah recenze.

12.ZÁVEREČNÁ USTANOVENÍ

  1. Pokud vztah související s užitím webové stránky nebo právní vztah založený smlouvou o poskytování služeb obsahuje mezinárodní (zahraniční) prvek, pak strany sjednávají, že vztah se řídí českým právem.
  2. Všechny spory vznikající z této smlouvy a v souvislosti s ní budou rozhodovány s konečnou platností rozhodčím senátem Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky v souladu (dále jen „Rozhodčí soud“) s Rozhodčími pravidly uvedeného soudu, a to on-line v souladu se Zvláštním dodatkem Řádu pro rozhodčí řízení on-line. Rozhodčí senát se bude skládat ze tří (3) rozhodců. Místem konání rozhodčího řízení bude Praha. Rozhodčí řízení bude vedeno v českém jazyce. Každá strana bude jmenovat jednoho (1) rozhodce ze seznamu rozhodců vedeného tajemníkem uvedeného rozhodčího soudu. Dva (2) rozhodci takto jmenovaní zvolí ze seznamu rozhodců předsedu rozhodčího senátu. Pokud by strany nejmenovaly rozhodce v průběhu třiceti (30) dnů od data, kdy je o to soud požádá, nebo pokud by jmenovaní rozhodci v průběhu čtrnácti (14) dnů od svého jmenování nezvolili předsedu rozhodčího senátu, jmenuje rozhodce či předsedu rozhodčího senátu předseda Rozhodčího soudu.
  3. Smlouva o poskytování služeb včetně obchodních podmínek je archivována poskytovatelem v elektronické podobě a není veřejně přístupná.
  4. Kontaktní údaje poskytovatele: adresa: Vlachovo Březí, Sídliště Hájky 428, PSČ 384 22, Česká republika, adresa elektronické pošty: info@slek.cz, telefon +420606865324.

Ve Vlachovo Březí, dne 6. 9. 2014
Slek.cz

 


Portál slek.cz pro vás shromažďuje kupóny na slevy a akční nabídky od českých a slovenských e-shopů. Přinášíme mnoho slev a výhodných nabídek. I když je počet nabídek na portále slek.cz rozsáhlý a stále se rozšiřuje, nalézt tu správnou právě pro Vás je snadné. Vše můžete nalézt podle vyhledávaného obchodu, témata či použít vyhledávací okno a po zadání prvních třech písmen se začnou slevy zobrazovat. Jednotlivé obchody nabízejí často nejen slevové kupóny, ale i jiné slevové akce a výhodné nabídky.

     Proč se vyplatí vyhledávat slevy na portále slek.cz? No, často narazíte na slevu u obchodníka, kde nakupujete a při cestě košíkem k odbavení objednávky narazíte na možnost vložit slevový kupón. Na portále slek.cz se velmi snadno dozvíte, jestli se právě takový kupón od tohoto obchodu zde dá zkopírovat a po vložení do objednávky obdržíte velmi příjemnou slevu nebo poskytovanou výhodu.

     Na úvodní stránce portálu se nachází oblíbené obchody, slevy, kupóny, ale pokud zde nevidíte právě to, co hledáte, určitě zkuste vyhledávání.